Campionatele Naţionale de rugby pentru juniori

LPS Constanţa, start lansat la categoria Under 18

227
LPS Constanţa, start lansat la categoria Under 18 - lps-1622747140.jpg

Articole de la același autor

După un an şi jumătate de pauză cauzată de pandemia Covid-19, competiţiile de juniori au revenit în rugby-ul românesc. Judeţul nostru este reprezentat în aceste întreceri de trei echipe: Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa, CS Cleopatra Mamaia şi CS Victoria Cumpăna.

În Campionatul Naţional de juniori Under 18, LPS Constanţa (antrenor Radu Nicolae Mocanu) a bifat până în prezent două victorii: 36-12 cu CSS U Iaşi, pe teren propriu, şi 26-18 cu CNAV-Dinamo Bucureşti, în deplasare.

Celelalte două formaţii constănţene evoluează în Campionatul Naţional de juniori Under 16-Muntenia.

La CS Cleopatra, după decesul preşedintelui Vasile Chirondojan, frâiele au fost preluate de Victor Bezuşcu, însă mai este nevoie de timp până când clubul din Mamaia să revină în prim-plan şi să se bată pentru titlu. CS Cleopatra a suferit trei înfrângeri în actuala stagiune: 7-31 cu Victoria Cumpăna, 10-19 cu CSR CSU Săcele, ambele pe teren propriu, şi 0-60 cu ACS Şoimii-Dinamo Bucureşti, în deplasare.

Nici Victoria Cumpăna nu a avut mai mult succes în faţa Şoimilor-Dinamo, bucureştenii impunându-se cu scorul de 17-45, într-o partidă disputată chiar pe stadionul „Mihail Naca” din strada Primăverii.

XXX


Partida dintre CNAV-Dinamo Bucureşti şi LPS Constanţa a fost supervizată şi de fostul internaţional român Marius Tincu. Actualul manager de performanţă al Federaţiei Române de Rugby efectuează, în această perioadă, o serie de vizite de lucru la cluburile de juniori din ţară. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4416 secunde