Lovitură pentru echipele de rugby. Ce se întâmplă cu Divizia Națională

4190
Lovitură pentru  echipele de rugby.  Ce se întâmplă  cu Divizia Națională - lovitura-1528904700.jpg

Articole de la același autor

Biroul Federal al Federației Române de Rugby a decis, la ultima Adunare Generală, ca Divizia Națională de Seniori și Divizia A să fie comasate, ori în două grupe geografice, ori într-una singură, formată din 12 echipe (tur-retur).

În prima variantă, CS Năvodari (antrenori Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase) ar urma să fie repartizată în Grupa Centru Sud, alături de RC Grivița București, CS Sportul București, RCM Galați, CSM Sibiu și RC Bârlad. Grupa Centru Nord ar fi formată din echipele Gura Humorului, CSM Suceava, CS Știința Petroșani, CS Poli Iași, CS Mănăștur și CSU Arad. Primele trei clasate din fiecare grupă vor intra într-un play-off de șase formații, ce se vor duela în sistem "fiecare cu fiecare".

A doua posibilitate pare relativ mai simplă: o singură serie de 12 echipe (tur-retur), cu primele patru clasate calificate în semifinale.

Totodată, s-a aprobat și înscrierea echipei SCM Gloria Buzău în SuperLigă, pentru ediția 2018/2019. Buzoienii au fost învinși, în finala Diviziei Naționale de Seniori, de ACS Tomitanii Constanța, însă și-au manifestat dorința de a evolua în primul eșalon, motivând că echipa are o stabilitate financiară de invidiat și că se poartă tratative avansate cu o serie de jucători români și străini pentru întărirea lotului. De asemenea, arena din Parcul Tineretului va fi modernizată, cu ajutorul autorităților locale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4044 secunde