X
X
Mai multe ştiri online:

Lotul feminin de box al României se pregătește la Eforie Nord

Ştire online publicată Miercuri, 08 Iulie 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ
De când s-au reunit după pandemie, fetele de la lotul național de box sunt numai prin cantonamente, dar sunt cele mai fericite. După mai bine de o lună de pregătire la Izvorani și "Lia Manoliu", cele mai dure sportive din ring sunt pentru următoarele două luni și jumătate în alt cantonament, la mare, la Eforie Nord.

"E super, mai ales că suntem aici la mare, ne facem și antrenamentele foarte bine, îmbinăm utilul cu plăcutul, facem și plajă, înotăm. Facem și antrenamente în apă, facem box cu umbra, înotăm și combinăm", a declarat una dintre sportive, Claudia Nechita.

"Tot timpul am spus, tot răul spre bine. Nu am vrut neapărat să venim să stăm atâta timp aici, dar conjunctura a făcut în felul acesta și atunci nu pot să spun că e rău. Ne lipsesc, sigur, competițiile, dar e bine că ne putem ocupa de pregătire", a adăugat și antrenorul lotului național de box feminin, maestrul Adrian Lăcătuș.

Claudia Nechita este una dintre cele mai bune pugiliste din România, iar dacă nu începea pandemia, acum, sportiva era calificată la Jocurile Olimpice. În ultimul concurs oficial în care a boxat, cel preolimpic de la Londra, din martie, sportiva învinsese în primul meci, iar când să boxeze pentru calificare, turneul a fost amânat. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.3202 secunde