Lopată în loc de minge! Rundă liberă pentru HC Dobrogea Sud

168
1
Lopată în loc de minge! Rundă liberă pentru HC Dobrogea Sud - lopata-1520011302.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța are rundă liberă, în această săptămână, deoarece ar fi urmat să întâlnească pe HC Odorhei, echipă desființată la începutul acestui an. În conformitate cu regulamentul FR de Handbal, toate formațiile câștigă cu 10-0 duelul cu echipa din Ținutul Secuiesc. Chiar și cu aceste trei puncte, dobrogenii antrenați de Sandu Iacob și Marko Isakovic nu au reușit să urce vreun loc în clasament, menținându-se pe poziția a șasea, cu 40 de puncte. 


Tot în această rundă, Dinamo București (locul 5) a reușit a treia victorie consecutivă, după 30-27 cu Politehnica Timișoara (locul 4), în derby-ul etapei de Liga Națională. 


În următoarea etapă, HCDS va juca, în deplasare, cu CS Făgăraș (locul 12), joi, 8 martie. 


Cum ninsoarea s-a oprit, handbaliștii constănțeni, în frunte cu antrenorii și președintele Ionuț Stănescu, au pus mâinile pe lopeți și au sărit în ajutorul comunității, reușind să curețe câteva stații de transport în comun. Un gest de normalitate și recunoștință din partea echipei HC Dobrogea Sud Constanța. 


Federația Română de Handbal a decis să amâne o serie de meciuri ce ar fi avut loc la sfâșitul acestei săptămâni, în Divizia A și ligile de juniori. 


Astfel, CSU Neptun Constanța nu va mai juca sâmbătă, 3 martie, la Sala Sporturilor, împotriva celor de la ACS Școala 181 SPP București, în etapa a XXll-a. De asemenea, vor fi reprogramate și meciurile juniorilor de la AHC Dobrogea Sud și CSS 1 Constanța. 


Comentează știrea

Adi
14 martie 2018
Anunt moderatori

Cautam din timp moderatori de anunturi. Cerem seriozitate.Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3327 secunde