Liga Națiunilor la fotbal. Tricolorii, misiune dificilă în Austria

167
Liga Națiunilor la fotbal. Tricolorii, misiune dificilă în Austria - liga-1599405507.jpg

Articole de la același autor

Echipa națională de fotbal a României este gata să întâlnească reprezentativa Austriei în etapa a doua din Grupa 1 a Ligii Națiunilor, astăzi, în deplasare, cu începere de la ora 21.45. Meciul se va disputa la Klagenfurt și va fi condus de o brigadă care îl va avea la centru pe suedezul Glenn Nyberg.

Tricolorii vin după egalul dezamăgitor de pe teren propriu cu Irlanda de Nord, scor 1-1, și își doresc să își ia revanșa în fața fanilor care, din cauza pandemiei, sunt obligați să urmărească meciurile naționalei la televizor.

Selecționerul Mirel Rădoi va miza probabil pe o formulă de joc diferită față de cea pe care a folosit-o la București cu irlandezii. Astfel, în atac ar putea să apară Florinel Coman, iar la mijloc, cel mai probabil îl vom vedea pe Ciprian Deac, fotbaliști care nu au fost folosiți în partida cu Irlanda de Nord.

Denis Alibec a făcut o partidă bună împotriva nordicilor și doar ghinionul a făcut ca acesta să nu înscrie, astfel că ar putea fi păstrat de Mirel Rădoi în teren.

În apărare, căpitanul Vlad Chiricheș și Dragoș Grigore vor fi stâlpii defensivei, iar pe benzi ar putea apărea Toșca sau Nicușor Bancu.

Partida este una extrem de importantă, mai ales că România trebuie să câștige dacă nu vrea să piardă contactul cu primele două locuri din clasament.

În Grupa 1, pe primul loc se află Austria, pe 2 și pe 3 sunt România și Irlanda de Nord, iar pe ultima poziție se află Norvegia, echipă care a pierdut în prima etapă cu 1-2 în fața Austriei.

Austriecii îl vor arunca cel mai probabil în luptă și pe starul celor de la Bayern Munchen, David Alaba, iar în atac, se vor baza pe instinctul letal al lui Sabitzer. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3263 secunde