Gino Iorgulescu:

"Liga I are un nou sponsor!"

Joi, 11 Iulie 2019
137
Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, ieri, într-o conferință de presă, că Liga I are un nou sponsor oficial, parteneriatul semnat cu o companie de pariuri fiind valabil pe următoarele cinci sezoane.

Astfel, primul eșalon al României se va numi începând cu ediția 2019-2020 "Casa Liga I".

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a declarat că valoarea contractului cu Casa Pariurilor este mai mare decât cea cu precedentul sponsor.

"Începe un nou campionat și sperăm să fie unul mult mai bun decât cel precedent, să avem o activitate intensă și să încercăm să aducem cât mai multă lume la stadion. Ne dorim ca meciurile să fie din punct de vedere calitativ peste cele din campionatul anterior. Prezentăm azi noul sponsor al Ligii I, Casa Pariurilor, care a câștigat această luptă cu ceilalți competitori. Sperăm ca în decursul celor cinci ani de contract să avem o colaborare foarte bună și să încercăm împreună să aducem cât mai multă lume la stadion. Valoarea contractului cu noul sponsor este confidențială, dar este mai mare decât a precedentului contract. Sumele care vor veni de la noul sponsor se vor adăuga la contractul de drepturi TV și se vor împărți cluburilor în funcție de grilă", a declarat Iorgulescu, citat de Agerpres.

Pagina a fost generata in 0.2005 secunde