LIGA EUROPA: STEAUA a fost învinsă de AJAX AMSTERDAM, SCOR 2-0

250
LIGA EUROPA: STEAUA a fost învinsă de AJAX AMSTERDAM, SCOR 2-0 - ajaxsteaua19301200-1360872780.jpg

Echipa Steaua București a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de formația olandeză Ajax Amsterdam, în prima manșă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Alderweireld '28 și Van Rhijn '48.

Returul va avea loc în 21 februarie, de la ora 22.05, la București. La acest joc, Laurențiu Reghecampf nu va putea conta pe serviciile lui Bourceanu (suspendat pentru cumul de cartonașe galbene) și Pintilii (suspendat după eliminarea de joi), scrie Mediafax.

Echipele de start au fost:

Ajax Amsterdam: Vermeer - Van Rhijn, Alderweireld, Moisander, Blind - Schone, Sigthorsson, Eriksen - Cuenca, De Jong, Fischer. Antrenor: Frank de Boer.

Steaua București: Tătărușanu - Râpă, Gardoș, Chiricheș, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Rusescu, Chipciu - Nikolici. Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Bulgaria, condusă la centru de Stanislav Todorov. El va fi ajutat de asistenții Nikolai Angelov și Ivo Kolev, de asistenții suplimentari Nikolai Iordanov și Alexander Kostadinov, în timp ce Ivan Valcev va fi arbitru de rezervă.

 


 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013
Stire din Sport : Fundașul Cornel Râpă a semnat cu Steaua
Pagina a fost generata in 0.5669 secunde