Liga a 3-a nu se va mai relua! Se cunosc primele două echipe care au promovat

Marţi, 12 Mai 2020, 17:09
216
Federația Română de Fotbal a decis să anuleze ultimele meciuri care ar fi trebuit să aibă loc în Liga a 3-a, în sezonul 2019/2020. Astfel, există o serie de criterii prin care se va face o departajare între formațiile din fiecare serie.

Reprezentanții FRF au anunțat modul în care echipele din cel de-al treilea eșalon al fotbalului românesc vor promova în Liga a 2-a. Formațiile aflate pe prima poziție în fiecare serie și care se află la mai mult de trei puncte față de locul secund și învingătoarele unui baraj în dublă manșă între locul 1 și locul 2 din fiecare serie vor promova. Dacă diferența între primele două este egală sau mai mică de trei puncte, atunci se va juca baraj între primele două locuri.

Așadar, se cunosc două echipe care vor promova direct în Liga a 2-a, acestea fiind FC U Craiova 1948 și Aerostar Bacău, ele conducând autoritar Seria 1, respectiv Seria 4 din Liga a 3-a.

În Seria a 2-a, bătălia se va da între Unirea Slobozia și Mostiștea Ulmu, în Seria a 3-a, se luptă pentru promovare Progresul Spartac și CSM Slatina, în timp ce, în Seria a 5-a, cele două combatante sunt ACS Comuna Recea și CSM Minaur Baia Mare.

Liga a 4-a și Campionatul Național de fotbal feminin nu vor fi nici ele reluate. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3268 secunde