Laguna Athletic, meci amical de baschet cu militari americani, britanici şi canadieni

103
Laguna Athletic, meci amical de baschet cu militari americani, britanici şi canadieni - 24066050322630628950511941899602-1630066915.jpg

Articole de la același autor

O echipă feminină mixtă formată din militari ai detaşamentului american Army Support Area - Black Sea ai detaşamentului 121 Expeditionary Air Wing al Forţelor Aeriene Regale ale Marii Britanii şi ai Forţelor Aeriene Regale Canadiene dislocate la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu a disputat un meci de baschet demonstrativ cu fetele de la Laguna Athletic Constanţa.

A fost o seară încinsă de ambiţia şi determinarea ambelor echipe de a demonstra că baschetul şi sportul, în general, creează un limbaj universal care trece dincolo de naţionalitate, vârstă sau bariere lingvistice. O seară cu bună dispoziţie şi fair-play, întreţinute de galeria entuziastă prezentă la Complexul Sportiv Tomis Constanţa.

„Evenimentul sportiv reprezintă o nouă demonstraţie a faptului că aliaţii NATO performează împreună în orice domeniu, nu doar în cel al asigurării siguranţei şi securităţii regionale. Minunatele jucătoare constănţene de la Laguna Athletic au oferit, alături de militarii NATO, momente de solidaritate şi performanţă apreciate de public”, au transmis organizatorii evenimentului.

Sorin MIHALACHE

Foto: Facebook / Baschet Cluj Athletic Constanţa

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6451 secunde