Lacrimi și durere! Tomitanii, un nou eșec drastic în Superliga de rugby

176
Lacrimi și durere! Tomitanii, un nou eșec drastic în Superliga de rugby - tomitanii-1570218602.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby ACS Tomitanii Constanța a înregistrat, vineri, o nouă înfrângere în Superligă. Formația de la malul mării a evoluat în deplasare, în etapa a 6-a, cu Timișoara Saracens, una dintre cele mai puternice echipe din țară. Într-un peisaj dezolant, în prezența a doar 20 de spectatori, bănățenii nu au avut milă de constănțeni și le-au administrat o corecție severă, scor 69-7. 


În prima repriză, constănțenii nu au avut replică, iar Timișoara a intrat la cabine cu avantaj uriaș, 40-0. În partea a doua a jocului, echipa gazdă a ridicat puțin piciorul de pe pedala de accelerație, pe acest fundal Tomitanii punând și ei 7 puncte pe tabela de marcaj, față de cele 29 ale bănățenilor. 


În urma acestei înfrângeri, Tomitanii Constanța își "betonează" poziția de codașă a clasamentului Superligii - ultimul loc, fără niciun punct la activ. 


Ce ar mai fi de comentat după acest eșec de proporții? Mai nimic. Totuși, să-i dăm cuvântul și antrenorului Cristian Cojocaru, cel care este și președinte al clubului constănțean. 


"Am întâlnit cea mai bună echipă de rugby din România. În ultimii 10 ani, Timișoara a dominat rugby-ul românesc. Acolo este o adevărată fabrică de rugbiști, este industrie! Nu ne putem lupta cu un asemenea titan", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristian Cojocaru. 


Acesta a vorbit și despre demisia antrenorului sud-african Danie de Villiers, precizând că nu a fost dat afară și că tehnicianul a preferat să părăsească echipa. 


"Nu știu ce așteptări avea Danie de Villiers de la noi, însă după patru înfrângeri și-a dat seama că nu poate face nimic. Noi avem un buget de un milion de lei. Nu puteam să îi aduc lui Danie de Villiers jucătorii pe care și i-a dorit, pentru că nu ne permiteam acest lucru. Decizia a fost numai și numai a lui. Acum, eu mă ocup de antrenamente, eu rezolv și partea administrativă și cobor și în iarbă, să îi pregătesc pe băieți. Din iarnă, ne vom despărți de câțiva jucători care pur și simplu nu fac față și vom aduce 6-7 rugbiști de valoare", a explicat Cojocaru. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2696 secunde