Lacrimi de durere! Kobe Bryant, omagiat de Lakers

839
Lacrimi de durere! Kobe Bryant, omagiat de Lakers - ddd-1580554329.jpg

Articole recomandate

Echipa Los Angeles Lakers a disputat primul său meci după dispariția fostului său star Kobe Bryant, fiind învinsă pe teren propriu, cu scorul de 127-119, de formația Portland Trail Blazers, vineri seara, în Campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA). Jucătorii lui Lakers i-au adus cu această ocazie un vibrant omagiu lui Bryant, care și-a petrecut întreaga carieră la Lakers, grupare alături de care a cucerit cinci titluri de campion al NBA. El este unul dintre cei șapte jucători care au marcat, în total, peste 30.000 de puncte în campionatul profesionist nord-american, potrivit Agerpres.

"În această seară, noi îl omagiem pe băiatul care a venit aici la 18 ani, s-a retras la 38 de ani și a devenit, probabil, cel mai bun tată pe care l-am văzut în ultimii ani. Voi căuta, alături de colegii mei, să perpetuăm moștenirea sa, nu doar în acest an, ci pe întreaga perioadă în care vom putea continua să jucăm baschet, pe care îl iubim, pentru că acest lucru își dorea și Kobe Bryant", a spus cu această ocazie actuala vedetă a lui Lakers, LeBron James.

Kobe Bryant a decedat duminica trecută, la vârsta de 41 ani, alături de fiica sa Gianna (13 ani). în urma unui accident de elicopter produs la Calabasas, în sudul Californiei, în care și-au mai pierdut viața încă șapte persoane.

Într-un alt meci disputat vineri seara în NBA, campioana en titre, Toronto Raptors, în mare formă de la începutul acestui an, a învins în deplasare, cu 105-92, formația Detroit Pistons, canadienii obținând a zecea lor victorie consecutivă.

Rezultate:

Milwaukee Bucks - Denver Nuggets 115-127

Los Angeles Lakers - Portland Trail Blazers 119-127

Brooklyn Nets - Chicago Bulls 133-118

Phoenix Suns - Oklahoma City Thunder 107-111

New Orleans Hornets - Memphis Grizzlies 139-111

Detroit Pistons - Toronto Raptors 92-105

Houston Rockets - Dallas Mavericks 128-121

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.438 secunde