La cine a ajuns inima lui Scott Westgarth, boxerul mort la 31 de ani, care și-a donat organele

190
La cine a ajuns inima lui Scott Westgarth, boxerul mort la 31 de ani, care și-a donat organele - scottwestgarth-1522762504.jpg

Articole recomandate

Scott Westgarth, pugilist britanic, a murit la vârsta de 31 de ani, după un meci împotriva lui Dec Spelman. Decesul a fost înregistrat la spital, din cauza hemoragiilor interne. Meciul a contat pentru o centură britanică la categoria semigrea.


Din păcate pentru sportivul britanic, medicii nu au mai putut face nimic, constatând că o hemoragie cerebrală i-a cauzat decesul. În tot acest timp, mama sa a fost la căpătâiul său, în timp ce era pe patul de spital. Aici, apropiații lui Scott Westgarth au aflat că pugilistul semnase pentru donarea organelor lui.


"Chiar m-am gândit că cel care va beneficia de inima lui va fi atât de norocos. Medicii mi-au spus că șapte oameni au fost salvați. A ajutat oameni chiar și la finalul vieții sale, așa era el, ajuta pe oricine", a afirmat mama boxerului.

Printre organele donate de Scott, s-a aflat și inima sa, care a ajuns la un băiat de 10 ani, Max Johnson. În total, a donat șapte organe.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3875 secunde