La 80 de ani, Ion Țiriac - candidat la președinția FR de Tenis

373
La 80 de ani, Ion Țiriac - candidat la președinția FR de Tenis - tiriac-1559689291.jpg

Articole de la același autor

Fostul tenisman Ion Țiriac (80 de ani) și-a depus candidatura la președinția Federației Române de Tenis, în timp ce actualul șef al FRT, George Cosac, vizează un post de vicepreședinte la alegerile care vor avea loc în cadrul Adunării Generale din 19 iunie. 


Pentru postul de președinte s-au depus șase dosare de candidatură după cum urmează: Ion Țiriac, Ion Țupa, Liviu Ursuleanu, Marius Vecerdea, Răzvan Itu, Ioan Cozma. 


De asemenea, pentru cele patru posturi de vicepreședinte și-au depus candidatura următoarele persoane: George Cosac, Răzvan Itu, Alina Cercel Tecșor, Adrian Marcu, Ion Țupa, Marius Vecerdea, Mugur Șteț, Cătălin Micula, Constantin Stănescu, Marius Vladu, Adrian Socaciu, Silviu Matei, Ovidiu Șola, Marin Stănică, Diane Samungi Buciu, Gheorghe Iordache, Adrian Vidan, Robert Dănilă și Bogdan Coconoiu. 


Actualul președinte al FRT, George Cosac a declarat, ieri, că nu putea candida împotriva lui Ion Țiriac. 
"Așa cum am spus, dacă domnul Țiriac dorește să vină la federație, eu nu mai candidez la postul de președinte. Și așa am făcut, mi-am depus dosarul pentru postul de vicepreședinte. Cei care candidează împotriva domnului Țiriac ori sunt împinși de la spate de cineva, ori nu realizează situația. Oricine are un gram de creier la el își dă seama ce înseamnă Ion Țiriac, și nu numai la noi, ci în lumea tenisului mondial", a spus Cosac, citat de Agerpres. 


La Adunarea Generală de Alegeri din 19 iunie vor avea drept de vot cei 54 de membri asociați, iar ca să se întrunească cvorumul, este nevoie de prezența a 36 dintre aceștia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5063 secunde