Karim Hendawy, îngerul păzitor din poarta Dobrogei Sud

283
Karim Hendawy, îngerul păzitor din poarta Dobrogei Sud - karim-1581955704.jpg

Articole de la același autor

Unul dintre pilonii importanți ai echipei Handbal Club Dobrogea Sud este portarul egiptean Karim Hendawy. Goalkeeper-ul se află într-o formă foarte bună, iar pentru adversari este întotdeauna dificil să înscrie în poarta sa.

După o evoluție de top contra lui Dinamo, Hendawy a închis poarta în meciul cu CSM Focșani, câștigat de constănțeni cu scorul de 28-14.

Portarul echipei de la malul mării confirmă forma ascendentă, după debutul perfect din acest an. El a devenit campion al Africii cu naționala Egiptului și s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Karim Hendawy are un spirit de învingător, iar susținerea familiei îi oferă echilibrul de care are nevoie. Soția sa, Amira, a venit la Constanța cu cei doi băieți, Yassin și Moustafa, care merg la școală aici.

"Avem 15 meciuri fără înfrângere. Vom încerca să luptăm de fiecare dată, la fiecare meci. Trebuie să dai tot ce ai mai bun pe teren și rezultatele vor veni. Suporterii ne dau o energie bună. Jucătorii sunt buni, antrenorii la fel, toți cei care lucrează la echipă. Sper să continuăm cu performanțele", a declarat Karim Hendawy, pentru site-ul oficial al clubului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5491 secunde