Karim Benzema, condamnat la un an de închisoare în scandalul „Sextape”

189
Karim Benzema, condamnat la un an de închisoare în scandalul „Sextape” - karimbenzema4-1637751716.jpg

Articole recomandate

Karim Benzema, starul naționalei Franței și al lui Real Madrid, a fost condamnat la închisoare cu suspendare și amendat cu 75.000 de euro după ce a fost găsit vinovat de șantaj în scandalul „Sextape”.


Atacantul francez și al echipei Real Madrid, Karim Benzema, a fost găsit miercuri vinovat de complicitate la tentativa de șantaj a unui fost coechipier din naționala Franței în legătură cu o înregistrare sexuală și condamnat la un an de închisoare cu suspendare, potrivit Reuters.


De asemenea, el a fost amendat cu 75.000 de euro. Avocatul lui Benzema a declarat că jucătorul va face apel împotriva verdictului.


Benzema, care a negat orice abatere, nu a fost prezent la tribunalul din Versailles. El urmează să joace pentru Real Madrid împotriva lui Sheriff Tiraspol în această seară, în Champions League.


“Acest rezultat nu corespunde în niciun caz realității evenimentelor”, a declarat ulterior reporterilor avocatul Antoine Vey.


Procurorii au susținut că Benzema l-a încurajat pe Mathieu Valbuena să plătească un presupus grup de șantajiști pentru a ține caseta cu conținut sexual explicit departe de ochii publicului.


Aceștia au declarat că Valbuena a fost primul care a primit numeroase apeluri telefonice prin care presupusul grup îl amenința că va expune caseta în iunie 2015. Valbuena a declarat în fața instanței că era clar că apelantul dorea bani și că tentativa de șantaj l-a făcut să se teamă pentru cariera sa și pentru locul său în echipa națională aFranței.


Benzema a fost recrutat de presupușii șantajiști pentru a-l încuraja pe Valbuena să plătească în timp ce coechipierul său era speriat de ceea ce ar putea urma la acea vreme, adăugase acuzarea.


Benzema și Valbuena și-au pierdut amândoi locurile în echipa națională în urma scandalului, supranumit “afacerea casetei cu înregistrări video cu scene intime”.


Benzema, în vârstă de 33 de ani, care a jucat de peste 90 de ori pentru țara sa, a fost rechemat în lotul Franței pentru Campionatul European din acest an.


Sursa: Reuters




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6365 secunde