Juventus Torino, campioană în Italia pentru al nouălea an consecutiv

1246
Juventus Torino, campioană în Italia pentru al nouălea an consecutiv - juventus-1595854023.jpg

Articole de la același autor

Echipa Juventus Torino a cucerit al nouălea său titlu consecutiv de campioană a Italiei la fotbal și al 36-lea din istoria sa, după victoria cu 2-0 obținută pe teren propriu în fața formației Sampdoria Genova, duminică, în etapa a 36-a din Serie A.
Starul portughez Cristiano Ronaldo a deschis scorul în finalul primei reprize (45), gazdele majorându-și avantajul în partea secundă a jocului, prin Federico Bernardeschi (67).


Ronaldo, care a ratat și un penalty în minutul 89, a ajuns astfel la 31 de goluri în actuala ediție a primei ligi italiene, ocupând locul secund în ierarhia golgheterilor, după Ciro Immobile, atacantul formației Lazio Roma (34 goluri), autorul unui hat-trick în această etapă.


Cu două etape înainte de finalul sezonului, Juventus are un avans de șapte puncte față de ocupanta locului secund, Inter Milano.
Acest "scudetto" este primul obținut de "Bătrâna doamnă" sub comanda antrenorului Maurizio Sarri, care a prelungit astfel seria incredibilă inițiată de Antonio Conte (3 titluri) și continuată de Massimiliano Allegri (cinci titluri).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3729 secunde