Juventus a revenit pe primul loc în Serie A

858
Juventus a revenit pe primul loc în Serie A - juventus-1572518002.jpg

Articole de la același autor

La Torino, Ionuț Radu a fost de neînvins în primele 35 de minute ale meciului cu Juventus. Mai întâi, a scos senzațional de sub bară mingea trimisă de Dybala. Portarul român s-a opus apoi și la șutului Cristiano Ronaldo.


Radu și-a mai salvat o dată echipa în fața lui Dybala, care s-a distrat cu fundașii oaspeților. După doar două minute, fostul căpitan al naționalei de tineret nu a reușit să-l blocheze pe Bonucci și Genoa era condusă cu 1 la 0. Grifonii au egalat până la pauză. Șutul înșelător al lui Kouame l-a păcălit pe Buffon.


În debutul reprizei secunde, genovezii au rămas în 10 oameni-Cassata a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. În superioritate numerică, Juventus a asaltat poarta lui Radu, care a apărat șutul lui Ronaldo.
Nici Bernadeschi nu a reușit să-l învingă pe român, care a scos miraculos de lângă bară. Campioana Italiei a avut un eliminat pe final. Rabiot a primit cartonașul în minutul 87.


În ultimul minut al prelungirilor, Cristiano Ronaldo a fost faultat în careu. Tot portughezul a transformat lovitura de pedeapsă și Juventus a revenit pe primul loc în Serie A.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9694 secunde