Juniorii de la HC Dobrogea Sud s-au întors victorioși de la Bacău

197
Juniorii de la HC Dobrogea Sud s-au întors victorioși de la Bacău - juniorii-1566850655.jpg

Articole de la același autor

Echipa de juniori I Handbal Club Dobrogea Sud a participat, săptămâna trecută, la un turneu organizat la Bacău. 
Formația de la malul mării este antrenată de George Buricea, cel care ocupă și funcția de antrenor secund la echipa de seniori.
HCDS a fost echipa cea mai bună și a câștigat meciurile cu Vaslui, Bacău și Focșani. Alături de Enis Murtaza și cu sprijinul coordonatorului Academiei HCDS, Aihan Omer, George Buricea are ambiții mari cu acești băieți talentați, care pe viitor ar putea deveni soluții pentru Liga Zimbrilor. 


"După numai două săptămâni și jumătate de antrenamente, sunt foarte mulțumit de băieți. Au dat totul la acest turneu. Au avut doar 11 la Bacău, patru au rămas acasă, pentru că erau accidentați. Sunt și doi jucători de la juniori II și voi mai lua de acolo. Cu acești băieți de 15-18 ani voi juca și în Divizia A, pentru că obiectivul meu este să scot jucători, să-i promovez la prima echipă, nu mă interesează să bifez rezultate la liga a doua", a declarat antrenorul George Buricea. 
HC Dobrogea Sud va participa, în perioada următoare, cu juniorii II, III și IV la un turneu la Brașov. 


XXX 
În ceea ce privește echipa de seniori, aceasta va juca, astăzi, la Baia Mare, cu Minaur, în prima etapă a Ligii Zimbrilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5873 secunde