Juniorii de la CS Phoenix-Știința, pe linia victoriilor

147

Articole de la același autor

Sfârșitul săptămânii trecute a fost unul perfect pentru CS Phoenix-Știința Constanța.
 
Echipa feminină care evoluează în Liga Națională de baschet s-a impus, la Sala Sporturilor, în fața celor de la CSU Oradea, scor 89-39, iar echipele de juniori Under 16 masculin și Under 13 masculin au obținut și ele victorii importante în competițiile în cadrul cărora participă. 


"Am încheiat săptămâna cu satisfacția că toate grupele clubului nostru, care au evoluat în week-end, au reușit să câștige în competițiile în care au fost angrenate. 


După echipa masculină U16 și fetele de la echipa mare, a venit rândul juniorilor de la U13 să se bucure de gustul victoriei. Într-o atmosferă de mare meci, în care am arătat că avem și unii dintre cei mai înfocați suporteri, elevii antrenorului Alin Culea au demonstrat din plin că sunt dispuși la orice efort în drumul lor către succes. 


O victorie care confirmă încă o dată că, atâta timp cât pui pasiune în ceea ce faci, rezultatele vin de la sine. Iar dacă ținem cont și de faptul că suntem abia la început de drum, nu putem decât să ne gândim că viitorul sună bine pentru noi", a fost reacția conducerii clubului de la malul mării.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8881 secunde