Juniorii Academiei Hagi, învingători în meciurile internaționale

195
Juniorii Academiei Hagi, învingători în meciurile internaționale - juniorii-1536765519.jpg

Articole de la același autor

Reprezentativa de fotbal U17 a României a învins Ungaria la penalty-uri, marți, într-o partidă disputată în cadrul Cupei Syrenka. 

Constănțeanul Alexi Pitu, legitimat la Academia "Gheorghe Hagi", a deschis scorul în minutul 2, iar Botond a majorat avantajul în minutul 27. Formația maghiară a revenit în meci, iar la finalul timpului regulamentar, scorul a fost 2-2, astfel că au fost necesare loviturile de la 11 m pentru a stabili câștigătoarea, acolo unde România s-a impus cu 5-4.

Tot de la Academia Hagi, pentru România au mai evoluat Constantin Grameni, Darius Grosu și Louis Munteanu.

România U17 va juca în preliminariile EURO 2019 cu Lituania, Ungaria și Serbia. Turneul de calificări va fi găzduit de Ungaria. Partidele se vor disputa între 30 septembrie și 6 octombrie 2018, conform următorului program: România - Ungaria (30 septembrie), România - Serbia (3 octombrie), România - Lituania (6 octombrie).

v v v

La rândul său, reprezentativa U19 a României a câștigat al doilea joc amical, disputat la Centrul Național de Fotbal Buftea, în fața selecționatei similare a Ciprului, scor 1-0. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Jovan Markovic, din penalty, în minutul 45.

România a terminat jocul cu un om în minus, în urma eliminării lui Valentin Mihăilă, din minutul 66.

De la Academia "Gheorghe Hagi", a mai jucat și Marius Leca. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Septembrie 2018
Stire din Sport : Etapă în deplasare pentru SSC Farul
Pagina a fost generata in 1.8107 secunde