Jucătoare din Constanţa, pe podiumul turneului de tenis Open RER Sud

207
Jucătoare din Constanţa, pe podiumul turneului de tenis Open RER Sud - ojucatoare-1602686405.jpg

Articole de la același autor

Punct final la Open RER Sud, turneu U14 de Categoria 3 din Circuitul Tennis Europe, organizat în condiţii excelente de Tenis Club Ten din Buzău. Competiţia a fost un nou prilej pentru juniorii români de a-și demonstra valoarea, toate cele patru titluri de campioni fiind câștigate de reprezentanții noștri, pe lista medaliaţilor aflându-se şi o sportivă din Constanţa.

Astfel, finala probei de dublu feminin a adus faţă în faţă perechile Elena Ruxandra Bertea (CS Fortuna Brăila)/Alexia Shara Iancu (CSS Ploiești) şi Andreea Diana Soare (Tenis Club Bright Constanța)/Alexia Ioana Tatu (CS Ten Club Tenis Buzău). S-a impus cuplul Bertea/Iancu, în minimum de seturi, scor 6-2, 6-1, astfel că sportiva din Constanţa şi partenera sa şi-au trecut în cont medaliile de argint.

Proba individuală feminină a fost câștigată tot de Elena Ruxandra Bertea, cap de serie nr. 5, care a învins-o clar în finală, scor 6-3, 6-1, pe Yeva Galiievska, din Ucraina.

În schimb, finala de simplu masculin a fost mult mai echilibrată, campionul din acest an fiind Radu David Țurcanu, de la Tenis Club Victor Hănescu. Cap de serie nr. 5, Ţurcanu a trecut în finală, scor 7-5, 7-5, de principalul favorit, David Cristian Carteputredă, de la CS Dinamo București.

În fine, în finala de dublu masculin, s-a impus perechea Alin Butnaru (Tenis Club Victor Hănescu)/Mihnea Maftei (CSM Dunărea Galați, nr. 3), scor 6-4, 6-4, în finala cu Rareș Andrei Golescu (ACS Tennis Performance Team) și Radu David Țurcanu (nr. 1). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2355 secunde