Isco, în vizorul lui Chelsea

103
Isco, în vizorul lui Chelsea - ddd-1577019255.jpg

Articole recomandate

Chelsea a scăpat de interdicția pentru transferuri, iar primul nume important care ar putea ajunge sub comanda lui Frank Lampard este Isco (27 de ani). Conform Sky Sports, londonezii sunt gata să ofere 52 de milioane de euro pentru mijlocașul Realului.

Cotat la 50 de milioane de euro, Isco a evoluat în numai 13 partide în acest sezon, iar Chelsea e gata să-l coopteze în lot. Conform sursei citate, Arsenal ar fi de asemenea interesată de serviciile mijlocașului spaniol.

Embargoul intrase în vigoare la 22 februarie, după ce londonezii au încălcat regulamentul FIFA privind transferurile unor fotbaliști minori. În mod normal, Chelsea ar fi putut înregistra jucători numai din vara anului viitor. Acum, după ce TAS a redus pedeapsa, Chelsea poate transfera jucători începând cu 1 ianuarie.

După 17 etape, Chelsea ocupă locul 4 în Premier League, cu 29 de puncte. Lider este Liverpool, cu 49 de puncte.

Isco a ajuns în 2013 la Real Madrid, fiind transferat de la Malaga, în schimbul a 30 de milioane de euro. Până în prezent, mijlocașul ofensiv a adunat 290 de meciuri în tricoul Realului, reușind să marcheze 48 de goluri și să paseze decisiv în 52 de rânduri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Decembrie 2019
Stire din Sport : Alibec vrea să joace în Spania
Marţi, 28 Noiembrie 2017
Stire din Sport : Clubul sportiv Chelsea este în doliu!
Pagina a fost generata in 0.3455 secunde