Iordănescu va propune numirea și demiterea selecționerului

102
Iordănescu va propune  numirea și demiterea selecționerului - angheliordanescurevineinfotbal99-1387491350.jpg

Articole de la același autor

Anghel Iordănescu, noul director tehnic al FRF, a anunțat, ieri, în cadrul conferinței de presă în care a fost prezentat oficial, că una dintre atribuțiile sale va fi propunerea selecționerului primei reprezentative precum și demiterea acestuia în cazul rezultatelor nesatisfăcătoare, informează Mediafax.

"Generalul" a explicat că propunerile sale vor fi votate și validate de Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal.

"Prin funcția pe care o voi deține, eu voi face propuneri către Comitetul Executiv vizavi de numirea antrenorului echipei naționale. Eu voi discuta cu candidații la această poziție, la cea de antrenor al primei reprezentative și a celorlalte selecționate, apoi vom analiza în Comisia Tehnică, după care voi merge cu propunerea respectivului antrenor să o susținem în Comitetul Executiv. Același lucru e valabil și atunci când rezultatele muncii unui antrenor la o echipă națională nu sunt corespunzătoare, în urma unor analize complexe în Comisia Tehnică, eu voi fi cel care voi propune demiterea selecționerului respectiv. Voi susține argumentele mele în fața Comitetului Executiv, care, desigur, va vota ce se va întâmpla cu respectivul antrenor", a explicat Anghel Iordănescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 Decembrie 2013
Stire din Sport : Anunț IMPORTANT făcut de FRF
Vineri, 13 Decembrie 2013
Stire din Sport : O nouă candidatură la șefia FRF
Pagina a fost generata in 0.4822 secunde