Ionuţ Stroe, ministrul Tineretului și Sportului: ''A fost anulat doar maratonul!''

161
Ionuţ Stroe, ministrul Tineretului și Sportului: ''A fost anulat doar maratonul!'' - ionutstroe-1602409513.jpg

Articole recomandate

Maratonul Bucureştiului a fost anulat din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus. Deşi rata de infectare în capitală se apropie de 3%, ministrul Ionuţ Stroe a anunţat în exclusivitate la Antena 3, că ''sportul este unul dintre cele mai strict reglementate domenii de activitate pe timp de pandemie'', iar competiţiile sportive nu vor fi restricţionate.
'' A fost anulat doar maratonul! Competiţiie sportive rămân în continuare deschise, pentru că există condiții descrise de lege. Există niște reguli stricte și foarte clar definite, iar până la noi opinii sau noi solicitări din partea medicilor epidemiologi, ele funcționează și se vor desfășura după aceste reguli. Sportul este unul dintre cele mai strict reglementate domenii de activitate pe timp de pandemie.
Noi am emis norme pentru a da posibilitatea sportivilor să se antreneze și să participe la competiții. Am fost foarte precaut și din punctul acesta de vedere avem un avantaj. Avem testări regulate, avem competiții care se desfășoară în condiții stricte, avem reguli clare privind accesul pe stadioane și baze sportive.Din punctul meu de vedere, în acest moment, competițiile se pot desfășura câtă vreme nu există decizii punctuale sau solicitări oficiale ale acestor Comitete pentru Situații de Urgență locale'', a spus ministrul Ionuţ Stroe la Antena 3.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7161 secunde