Antrenor cu acte în regulă

Ionuț Gheorghe: "La Farul, vreau să fac performanță!"

346
Ionuț Gheorghe:

Articole de la același autor

Singurul medaliat olimpic al boxului constănțean, Ionuț Gheorghe (bronz la Atena 2004), a absolvit Centrul Național de Formare și Perfecționare al Antrenorilor de la București, specializarea box, și a devenit antrenor cu acte-n regulă.

Ajuns la 34 de ani, sportivul descoperit de Mircea Iacob la Agigea și șlefuit de Aurel Simionescu și Ilie Dascălu la CS Farul Constanța a declarat că își dorește foarte mult ca în viitorul apropiat să le calce pe urme foștilor săi mentori și să dea naștere unor noi campioni pe litoral.

În ultima perioadă, Ionuț Gheorghe a colaborat excelent cu numeroși luptători de K1, cărora le-a "pregătit" jocul de brațe.

"Am pregătit luptătorii K1, pentru că tot de un sport de contact este vorba, și am lucrat tot pe brațe, însă nu am părăsit nicio clipă boxul. Chiar am fost sunat în aceste zile de către oameni din conducerea Clubului Sportiv Farul Constanța, care m-au felicitat și mi-au spus că am loc oricând alături de ei. La Farul am crescut și la Farul vreau să fac performanță. Îmi doresc foarte mult să am sportivi care să-mi depășească reușitele, în viitor", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ionuț Gheorghe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4594 secunde