X
X
Mai multe ştiri online:
Campionatul Național de rugby juniori U17

Învinsă la Bârlad, CS Cleopatra va juca finala mică

Ştire online publicată Luni, 11 Iunie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
Echipa CS Cleopatra Mamaia a fost învinsă, scor 8-15 (8-7), de CSS Bârlad, sâmbătă, la Bârlad, într-o partidă contând pentru semifinalele Campionatului Național de rugby juniori U17. 


Deși gazdele erau cotate cu prima șansă, cei care au pornit în trombă au fost constănțenii, care au condus cu 8-0, după un eseu și o transformare a unei lovituri de penalitate. Diferența la pauză avea însă să fie minimă, pentru că moldovenii au culcat și ei balonul în terenul de țintă, încercare transformată. 


Echilibrul s-a menținut și în repriza secundă, însă Cleopatra nu a mai pus puncte pe tabelă, deși a beneficiat de numai puțin de trei lovituri de penalitate. Bârladul a profitat, a preluat conducerea grație unui drop-gol, 10-8, iar la ultima fază a meciului, a marcat și eseul decisiv, 15-8. 


"Am pierdut, însă echipa a făcut un joc foarte bun. Dacă am fi transformat loviturile de penalitate primite, alta ar fi fost soarta întâlnirii. Jocul bun al echipei ne dă însă speranțe în perspectiva meciului pentru medaliile de bronz", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Victor Bezușcu, cel care, alături de Onal Agiacai, Marius Codea și Virgil Năstase, pregătește echipa de pe litoral. 


CS Cleopatra va juca finala mică a CN, sâmbătă, 16 iunie, de la ora 17.00, pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală, în compania CSM-ului București. 


Meciul cu trofeul pe masă se va juca în aceeași zi și pe aceeași arenă, adversare fiind CSS Bârlad și Colegiul Tehnic "Dinicu Golescu" București. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6015 secunde