Liga a III-a la fotbal, Seria a III-a

Învingătoare la Olteniţa, Axiopolis Cernavodă a urcat pe locul 2 în clasament

106

Articole de la același autor

CSA Axiopolis Cernavodă este performera etapei a şasea a Ligii a III-a la fotbal, după ce a învins-o, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), pe ACSM Olteniţa. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Ciprian Cheia, în min. 32.

În urma acestui succes, echipa de la malul Dunării a acumulat 13 puncte şi a urcat pe locul 2 în clasamentul Seriei a III-a, suflându-i în ceafă liderului CS Afumaţi (18 p).

În schimb, Gloria Albeşti s-a întors cu traista goală din deplasarea de la Popeşti-Leordeni, unde a cedat la limită, scor 0-1 (0-1).

XXX

Iată şi celelalte rezultate ale rundei: ACS Recolta Gheorghe Doja - CS Afumaţi 0-4, ACS Înainte Modelu - ACS Mostiştea Ulmu 0-1.

Partida FC Viitorul II - Agricola Borcea nu s-a mai disputat, după ce gruparea constănţeană a anunţat că are în lot doi jucători infectaţi cu virusul Covid-19. Meciul a fost reprogramat pentru data de 28 octombrie, de la ora 15.00.

În clasament, Gloria Albeşti ocupă locul 7, cu 6 puncte, iar FC Viitorul, locul 6, cu 7 puncte.

Etapa viitoare (sâmbătă, 24 octombrie), echipele constănţene vor evolua după următorul program: Axiopolis Cernavodă - Înainte Modelu, CS Afumaţi - FC Viitorul II şi Gloria Albeşti - Recolta Gheorghe Doja. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 11 Octombrie 2020
Stire din Sport : Meciuri spectaculoase în Liga 3 la fotbal
Pagina a fost generata in 0.5611 secunde