Internaţionalii U23 ai Viitorului au intrat în vacanţă

95
Internaţionalii U23 ai Viitorului au intrat în vacanţă - internationalii2-1621765953.jpg

Articole de la același autor

Staff-ul tehnic al echipei FC Viitorul a decis ca internaţionalii U23 Radu Boboc, Andrei Ciobanu şi George Ganea să intre deja într-o binemeritată vacanţă.

Cei trei au fost jucători de bază într-un sezon foarte greu pentru echipa constănţeană, participând cu succes şi la toate meciurile echipei naţionale de tineret (preliminarii şi turneu final al Campionatului European).

Aceştia au fost convocaţi şi la turneul preolimpic din Spania, programat, în perioada 31 mai - 9 iunie, la Merbella, astfel că s-a decis evitarea suprasolicitării fizice care să le pună în pericol inclusiv participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo (22 iulie - 7 august), unde România va fi reprezentată de echipa de fotbal după o pauză de 57 de ani.

XXX

Referitor la o posibilă fuziune între FC Viitorul şi FC Farul, conducerea clubului Viitorul a emis, sâmbătă, 22 mai, un comunicat de presă, prin care îşi anunţă acordul de a exista o singură echipă a Constanţei.

„Conducerea FC Viitorul a primit cu bucurie ideea de formare a unei singure echipe de fotbal care să-i reprezinte pe toţi constănţenii.

Suntem de acord să existe o singură echipă, o singură iubire pentru toţi suporterii dobrogeni.

Dorim să devenim cei mai buni, iar pentru realizarea acestui obiectiv, este nevoie ca această echipă să fie susţinută de toţi constănţenii, de conducători, de oficialităţi şi de suporteri”, se arată în comunicatul Viitorului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3857 secunde