123 de sportivi reprezintă România la Jocurile Europene de la Minsk

723
123 de sportivi reprezintă România la Jocurile Europene de la Minsk - jocuri-1561056519.jpg
Ediția a doua a Jocurilor Europene debutează, astăzi, la Minsk și va reuni, până pe 30 iunie, 4.022 sportivi din 50 de țări, dintre care 123 din România. 


Reprezentanții României vor concura la toate cele 15 sporturi și discipline sportive din program: atletism, baschet 3x3, badminton, box, ciclism, fotbal pe plajă, gimnastică - artistică, aerobică și ritmică, judo, kaiac-canoe, lupte - feminin, libere și greco-romane, sambo, tenis de masă, tir sportiv și tir cu arcul. 


Rezultatele obținute la atletism, badminton, ciclism, judo, karate, tenis de masă, tir cu acul și tir sportiv contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. 


Secretarul general adjunct al COSR, Florin Mișcă, este șeful de misiune la Jocurile Europene de la Minsk 2019, iar Dragoș Tătaru, adjunctul șefului de misiune, informează Agerpres. 


Laura Coman, campioană europeană la tir sportiv, a fost desemnată de Comitetul Executiv al COSR portdrapelul României la festivitatea de deschidere a Jocurilor Europene de la Minsk. 
Televiziunea Română a programat peste 100 de ore de transmisiuni, majoritatea în direct la TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD și TVR Moldova. 


Ambele ceremonii, atât de deschidere, cât și de închidere, vor fi transmise în direct și în exclusivitate de TVR. Astăzi, TVR 1 și TVR HD vor transmite ceremonia de deschidere, de la ora 22:00. Ceremonia de închidere va fi difuzată la TVR 2, duminică, 30 iunie, de la ora 22:00. 


Primii români care vor intra în competiție vor fi fetele de la baschet 3x3, astăzi, de la ora 11:00, contra Germaniei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5191 secunde