Inter Milano s-a apropiat de Juventus

1010
Inter Milano s-a apropiat de Juventus - inter-1595768418.jpg

Articole de la același autor

Inter Milano a deposedat-o de locul secund în clasament pe Atalanta Bergamo, după ce s-a impus cu scorul de 3-0 (1-0), în deplasare, în fața lui Genoa, sâmbătă seara, într-un meci din etapa a 36-a a campionatului italian de fotbal, în timp ce liderul Juventus Torino are nevoie de o victorie în partida de duminică cu Sampdoria pentru a-și asigura titlul de campioană, al nouălea consecutiv.


Aceasta va fi a doua ocazie pentru Juve de a încheia dezbaterile, torinezii pierzând joi (2-1) pe terenul lui Udinese, în timp ce o victorie le-ar fi oferit Scudetto. Juventus mai are de disputat, inclusiv cu Sampdoria, trei meciuri, dar are de jucat pe 7 august și meciul cu Olympique Lyon din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, după o înfrângere în prima manșă în februarie (1-0).


În schimb, Inter Milano a făcut ce era necesar pentru a-și păstra șansele minime la titlu, victoria cu 3-0 apropiind-o la patru puncte de liderul torinez.


Clubul lombard a deschis scorul în min.34 prin Romelu Lukaku, Alexis Sanchez a majorat scorul după o centrare a lui Victor Moses în min.83, în timp ce tot Lukaku (min.90+3) a închis tabela de marcaj, înscriind al 23-lea său gol din acest sezon.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6642 secunde