Inter e disperată să aducă un atacant. Cum s-a ajuns la numele lui Edinson Cavani

695
Inter e disperată să aducă un atacant. Cum s-a ajuns la numele lui Edinson Cavani - yxnopwy3ztuynwjkmmfiotk1ywjmnju4-1564394111.jpg

Articole recomandate

Revoluția începută de Antonio Conte la Inter continuă, iar italienii vor neapărat să aducă un atacant de clasă. După ce s-a discutat de Romelu Lukaku, iar apoi de Edin Dzeko, a apărut acum varianta Edinson Cavani, scrie digisport.ro

Uruguayanul de 32 de ani este a treia soluție luată în calcul de italieni. Potrivit publicației Tuttosport, numele lui Cavani a intrat în discuție după ce AS Roma nu dorește cu niciun chip să mai lase din cele 20 de milioane de euro cerute pentru bosniacul de 33 de ani, cu toate că acesta intră în ultimul an de contract cu romanii.

Inter ar oferi doar 12 milioane de euro pentru Dzeko. În aceste condiții, Cavani poate fi atacantul potrivit pentru Inter, mai ales că și el va intra acum în ultimul an de contract cu PSG. Singura problemă ar fi însă salariul pe care Cavani îl are acum la PSG, 12 milioane de euro pe an, iar Inter ar trebui să-i ofere aceeași sumă. Italienii ar vrea să-i facă o altă ofertă, și anume un salariu mai mic, dar un contract pe mai mulți ani.

În acest moment, Edinson Cavani este cotat de publicația de specialitate Transfermarkt la 40 de milioane de euro, însă PSG ar putea să-l lase să plece pentru o sumă mai mică, având în vedere faptul că el și-a făcut datoria pentru club cu vârf și îndesat. De altfel, în ianuarie 2018, uruguayanul a devenit cel mai bun marcator din istoria parizienilor, cu golul 157 reușit la acea vreme.

"Matadorul" a ajuns între timp la 193 de goluri pentru campioana Franței.

Cavani joacă la PSG din iulie 2013, când a fost transferat de la Napoli pentru 64 de milioane de euro, cea mai mare sumă de la acea vreme din fotbalul francez. Cu PSG, Cavani a câștigat 5 titluri, 4 Cupe ale Franței și 5 Cupe ale Ligii Franței.

Edin Dzeko, planul B pentru Inter, Iar Cavani, planul C

Prioritatea absolută pentru Inter era Romelu Lukaku, însă atacantul lui Manchester United este foarte scump, 80 de milioane de euro, iar Inter nu dorește să ofere o asemenea sumă. Astfel, a apărut varianta Edin Dzeko.

În sezonul trecut, Dzeko a adunat 33 prezențe în tricoul Romei, în care a marcat 14 goluri (9 în campionat și 5 în Liga Campionilor). Bosniacul a aparținut de clubul Manchester City între 2011 și 2016, dar a fost împrumutat la AS Roma un sezon. Din 2016 s-a transferat definitiv de giallorossi la pentru 11 milioane de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7305 secunde