Înfrângere severă la Ovidiu pentru FC Viitorul

Duminică, 02 August 2020, 18:04
127
Sâmbătă seară, în etapa a 13-a din play-out-ul Ligii 1 la fotbal, penultima din acest sezon, FC Viitorul Constanța a cedat, surprinzător, pe teren propriu, mai ales prim proporțiile scorului, scor 0-3 (Carnat 8, 32, M. Ștefănescu 16), în duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Fără patru jucători de bază, Gabriel Iancu, Radu Boboc, Cosmin Matei și Bradley de Nooijer, Viitorul nu a mai reușit prestațiile foarte bune de pe teren propriu și a fost depășită de o echipă extrem de motivată, care s-a desprins decisiv în prima repriză.

În ultima etapă din actualul sezon, FC Viitorul va întâlni, în deplasare, pe Dinamo București, la o dată care va fi stabilită ulterior. În mod normal, Viitorul ar trebui să joace împotriva celor de la Dinamo pe 17 august, astfel că trupa lui Hagi are destul timp să se odihnească înaintea duelului cu "câinii roșii".

Dinamo se află într-o situație critică și are neapărat nevoie de victorie pentru a mai spera la rămânerea pe prima scenă a fotbalului românesc.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3232 secunde