Înfrângere pentru FC Viitorul, în deplasarea de la CFR Cluj

165
Înfrângere pentru FC Viitorul, în deplasarea de la CFR Cluj - viitorul-1500796241.jpg

Articole de la același autor

Campioana României, FC Viitorul Constanța a fost învinsă de CFR Cluj cu 0-2 (0-1), sâmbătă seara, pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca, într-un meci din etapa a doua a Ligii I de fotbal.


CFR s-a impus prin golul marcat de atacantul spaniol Urko Vera (17), la primul său meci oficial în tricoul echipei din Gruia, și prin autogolul marcat de fundașul francez Kevin Boli (82), în urma unei neînțelegeri cu portarul Victor Rîmniceanu.


FC Viitorul putea primi penalty în min. 20, după o intervenție a portarului Cosmin Vîtcă asupra lui Aurelian Chițu, dar atacantul campioanei a fost avertizat cu cartonaș galben pentru simulare. CFR a mai înscris o dată, prin Urko Vera (25), dar golul a fost anulat pentru henț.


Dan Petrescu a reușit prima sa victorie oficială ca antrenor al formației CFR Cluj. FC Viitorul pierde al doilea meci din actuala stagiune, după ce a fost învinsă și în Supercupa României (de FC Voluntari).


Echipa antrenată de Gheorghe Hagi va juca miercuri, la Ovidiu, cu APOEL Nicosia, în prima manșă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4663 secunde