Liga I la fotbal, play-out

Înfrângere la Voluntari. FC Viitorul a intrat în hora retrogradării

134
Înfrângere la Voluntari. FC Viitorul a intrat în hora retrogradării - infrangere-1619532116.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul a fost învinsă, cu scorul de 0-1 (0-1), de FC Voluntari, într-o partidă disputată în deplasare, contând pentru etapa a treia a play-out-ului Ligii I la fotbal.

Unicul gol al întâlnirii a fost înscris, în minutul 28, de atacantul spaniol Jefte Betancor. Constănţenii au alergat apoi mult după egalare, au dominat jocul, dar nu şi-au creat nicio ocazie importantă de a marca. Mai mult, gazdele şi-ar fi putut dubla avantajul în minutul 57, când portarul Valentin Cojocaru a respins mingea şutată de acelaşi Betancor, la o lovitură indirectă din careu, după ce goalkeeper-ul pusese mâna pe mingea trimisă de un coechipier.

FC Viitorul (antrenor Cătălin Anghel): Cojocaru, Grădinaru (min. 82, Benzar), Mladen, Dobrosavlevici, Boboc, Matei (min. 82, Pitu), Grameni, Ciobanu, Haită (min. 46, Marquinhos), Tsoumou (min. 68, Buta), Jo Santos (min. 46, Ganea).

Cu patru înfrângeri şi un singur succes în ultimele cinci etape, FC Viitorul ocupă locul 7 în clasamentul play-out-ului, cu 19 puncte, şi a intrat în hora retrogradării.

XXX

În minutul 68 al meciului de la Voluntari, pentru FC Viitorul a debutat în Liga I și fundașul Gabriel Buta.

Născut la 29 ianuarie 2002, la Oradea, Buta este un produs al Academiei Hagi, unde a devenit campion național de juniori U19 și U17.

Începând cu 2012, FC Viitorul a debutat pe prima scenă fotbalistică a țării nu mai puțin de 47 de jucători crescuți și formați la Academia Hagi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.286 secunde