Divizia A la handbal masculin

Înfrângere la limită pentru HC Farul Constanța

191
Înfrângere la limită pentru HC Farul Constanța - infrangere-1462553794.jpg

Articole de la același autor

Vineri, la Sala Sporturilor din Constanța, echipa de handbal masculin HC Farul Constanța a fost învinsă de CSU Suceava, scor 27-28 (11-13), într-un meci din etapa XXIV-a a Diviziei A, Seria A.

În prima repriză, HC Farul s-a aflat mereu în avantaj pe tabela de marcaj, însă a cedat inițiativa cu doar două minute înaintea pauzei, permițând sucevenilor să termine primul act cu un avantaj de două goluri.

Repriza secundă a debutat cum nu se putea mai rău pentru fariști. Ratările și erorile din apărare au făcut ca diferența să crească la patru goluri în favoarea oaspeților. Băieții lui Eden Hairi au avut o tresărire de orgoliu și au reușit să întoarcă scorul la 23-22, momentul în care tehnicianul Sucevei a cerut un time-out foarte inspirat, iar balanța s-a înclinat apoi în favoarea oaspeților.

Victorie pentru CSU Suceava, care își consolidează locul trei în clasament, cu două etape înainte de final.

Pentru HC Farul, au marcat: Lekovici 6, Stankovici 6, Ion 4, Savu 4, Cîrcea 3, Loghin 3, Tudorancea 1.

Următorul joc al "marinarilor" are loc duminică, 15 mai, în deplasare, cu LPS Piatra Neamț. În aceeași etapă, HC Dobrogea Sud va primi vizita celor de la HC Buzău, pentru trupa lui Djordje Cirkovici fiind primul meci oficial după o pauză de trei săptămâni.

Clasament: 1. HC Dobrogea Sud (66 p), 2. Știința Bacău (56 p), 3. CSU Suceava, 4. HC Buzău (46 p), 5. HC Farul (43 p), 6. Poli Unistil Iași (39 p). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3667 secunde