Liga Națională de baschet feminin

Înfrângere dramatică pentru CS Phoenix-Știința Constanța

181
Înfrângere dramatică pentru CS Phoenix-Știința Constanța - baschet-1579818169.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanța a avut parte de un meci extrem de greu, miercuri seară, în deplasare, cu BC Sirius Târgu Mureș. 


Fetele antrenate de Carmin Popa și Ramona Coroamă au jucat de la egal la egal cu adversarele lor, însă norocul le-a lipsit cu desăvârșire. Constănțencele au condus la pauza mare cu scorul de 37-22, însă jocul lor a scăzut în ultimele două sferturi și la finalul timpului regulamentar au pierdut cu 54-56. 


Punctele echipei constănțene au fost înscrise de Lauren Brozoski 20, Donasja Scott 10, Andreea Beldian 7, Andreea Mititelu 5, Vladinka Erak 4, Mădălina Geleriu 4 și Katarina Matijevic 4. 


"Dureros pentru noi și totodată edificator. Doar așa putem caracteriza meciul pierdut într-o manieră pe care nu ne-am fi imaginat-o nici în cele mai negre scenarii. Ar fi nefiresc să blamăm condițiile în care a trebuit să evoluăm la Târgu Mureș, cu oboseală excesivă, probleme medicale sau, mai ales, într-o manieră de arbitraj de neînțeles pe alocuri, dacă n-am ști că am avut victoria în buzunar și n-am putut să ținem de ea. Iar acest lucru îl putem pune doar pe lipsa experienței și a maturității arătate în joc, dar mai ales a excesului de încredere cu care am revenit în teren la pauză. 


Ne-am văzut învingători mai devreme și mai ușor decât ne-am fi așteptat înaintea meciului și am uitat una dintre regulile elementare ale jocului de baschet: meciul se termină la finalul celor patru sferturi, indiferent de cine îți este adversarul sau cum se prezintă el", a fost reacția conducerii clubului de la malul mării. 


În urma acestei înfrângeri, CS Phoenix-Știința a coborât în clasament, fiind pe locul al treilea. Formația de pe litoral are în acest moment 12 puncte. 


CS Phoenix-Știința va susține următorul meci pe teren propriu, la Sala Sporturilor, sâmbătă, 1 februarie, cu CSU Rookies Oradea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2899 secunde