Liga Națională de handbal masculin

În fotoliul de lider! HC Dobrogea Sud, cu ochii pe rezultatele contracandidatelor

299
În fotoliul de lider! HC Dobrogea Sud,  cu ochii pe rezultatele contracandidatelor - hcdobrogea-1554223692.jpg

Articole de la același autor

Penultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională de handbal masculin a adus totodată și liniștea în tabăra constănțeană.

HC Dobrogea Sud și-a asigurat fotoliul de lideră, toate echipele de top și-au câștigat partidele, iar acum stau cu ochii pe pașii greșiți ai adversarelor, în această ultimă rundă.

HC Dobrogea Sud va întâlni pe AHC Potaissa Turda, astăzi, de la ora 18, la Sala Sporturilor, într-un duel ce nu mai are nici miză pentru constănțeni. De partea cealaltă, un eventual succes al formației din Turda, coroborat cu un pas greșit înregistrat de Dinamo București pe terenul Minaurului Baia Mare (astăzi, ora 16), o poate urca pe Potaissa de pe locul patru, pe locul trei.

Partida va fi transmisă în direct, pe TVR HD.

În contextul actual, în care play-off-ul este format din două grupe (A - locurile 1, 3, 5, 7; B - locurile 2, 4, 6, 8), întrebarea este următoarea: vrea AHC Potaissa Turda să învingă pe HC Dobrogea Sud și să "pice" în grupă cu ea sau îi este mai accesibil locul patru și ca adversară pe CSM București?

Duelul nu este închis în privința locurilor 2-3, acolo unde CSM București păstrează trei puncte față de Dinamo București, dar are parte de o ultimă partidă foarte grea, pe terenul Politehnicii Timișoara (astăzi, ora 16, TVR HD), formație care va dori să câștige pentru a urca peste Steaua în clasament, de pe 6 pe 7. În eventualitatea în care CSM București pierde la Timișoara, iar Dinamo se impune la Baia Mare, se produce rocada între cele două. Fapt ce ar mulțumi pe HC Dobrogea Sud, cea care ar evita-o pe Dinamo în grupa de play-off. Dinamo este singura formație din România care a învins pe HCDS în două partide, în acest sezon.

Dacă învingea pe Holstebro, HCDS era în sferturile Cupei EHF

Zilele trecute, au avut loc și tragerile la sorți pentru sferturile de finală ale Cupei EHF, acolo unde HC Dobrogea Sud a fost atât de aproape să ajungă. Ultimele cinci minute de la Holstebro și returul de la Constanța cu danezii i-au privat pe dobrogeni de o performanță istorică.

Profitând de faptul că Granollers a produs surpriza învingând o altă formație din Danemarca, GOG Handball, în Grupa D, trimițând-o acasă, TTH Holstebro va juca în sferturi cu echipa maghiară Grundfos Tatabanya, într-un duel ce se anunță extrem de echilibrat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4344 secunde