În căutarea tinerelor talente! Memorialul "Aurel Simionescu", ediția a III-a

319
În căutarea tinerelor talente! Memorialul

Articole de la același autor

Sâmbătă, la sala Complexului Sportiv "Tomis", din strada Flămânda, a avut loc cea de-a treia ediție a Memorialului "Aurel Simionescu" la box, competiție organizată de CS Farul, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, la inițiativa antrenorului Mihai Constantin, de la CS Farul. 


Concursul a reunit la start 28 de pugiliști legitimați la cinci cluburi din Constanța și județele învecinate, cu vârste cuprinse între 13 și 20 de ani: CS Farul (antrenori Mihai Constantin și Marcelică Tudoriu), Callatis Mangalia (antrenor Nicu Chioveanu), CSM Călărași (antrenori Valentin și Georgian Anghel),


CS Medgidia (antrenor Nicu Aliman) și Dunărea Galați (antrenor Costel Burlacu). 


În urma partidelor, s-a întocmit clasamentul general al competiției, ținându-se cont de punctele obținute de fiecare club. Iată cum arată podiumul: 1. CS Farul, 2. CS Călărași, 3. CS Mangalia. 


Antrenorul emerit Aurel Simionescu a decedat în anul 2015, la vârsta de 69 de ani, răpus de o boală necruțătoare. Este cunoscut ca fiind un fin descoperitor de talente, fiind cel care l-a creat pe singurul medaliat olimpic la box al Constanței, Ionuț Gheorghe - bronz la Atena 2004. A activat ca sportiv la Energia Constanța și CS Farul, iar ca antrenor, la Hidrotehnica Constanța, CS Farul, BC Iacob Mira Agigea, Alutus Litoral Mangalia și BC Adan Constanța. 


"Scopul competiției este acela de a descoperi tinere talente și de a le ajuta să capete experiență și să se dezvolte. Au fost sportivi tineri, valoroși, cu un potențial real, ce și-au etalat cele mai bune lovituri. Sunt foarte mulțumit de sportivii mei, chiar m-au surprins plăcut Alexandru Buleu (13 ani) și Justin Drăgan (14 ani), aflați la început de drum. Sunt sigur că, dacă vor continua pe acest drum, vom mai auzi de ei", a declarat antrenorul Mihai Constantin. 


Gala a avut parte de invitați de onoare, precum medaliatul olimpic Ionuț Gheorghe, președintele BC Iacob Mira Agigea, unde a antrenat răposatul antrenor, Mircea Iacob, directorul CS Farul, Sorin Bașturea, expertul sportiv al CS Farul, Dumitru Mihăilescu, și președintele Asociației Județene de Box Constanța și supervizor FR de Box, Toma Matei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4472 secunde