Imagini fabuloase cu Emma Răducanu. Jucătoarea de tenis cu origini românești, omagiată pe site-ul federației britanice

268
Imagini fabuloase cu Emma Răducanu. Jucătoarea de tenis cu origini românești, omagiată pe site-ul federației britanice - emmaraducanu-1631549409.jpg

Articole recomandate

Tenismena Emma Răducanu a fost omagiată de Federația Britanică de Tenis după ce a câștigat proba feminină de la US Open 2021.

Potrivit Antena3.ro.Federația Britanică de Tenis i-a acordat un amplu material în care prezintă ascensiunea tinereii senzații în lumea tenisului.

„Născută la Toronto în 2002, cu mamă chinezoaică și tată român, Răducanu s-a mutat în Anglia când avea doar 2 ani. Familia ei s-a stabilit în Bromley, Kent, iar centrul de tenis avea să devină în curând o a doua casă pentru ea. În copilărie, Răducanu și-a petrecut multe vacanțe în vizită la bunicii din România. Și astăzi îi place să meargă acolo și se bucură când o vizitează pe bunica ei, care locuiește încă în centrul Bucureștiului”, scriu cei de la Federația Britanică.

Tenismena cu origini în România a marcat primele reușite în tenis de la vârsta de șase ani, în cadrul Centrului Bromley Tennis.

La șapte ani, Emma Răducanu marca apariții în competiții regionale și naționale.


În octombrie 2010, tânăra a câștigat primul titlu regional LTA, la Beckenham.

În sezonul 2012-2013 s-a impus la nivel internațional, învingând în Tennis Europe Under 11, de la Bressuire, iar în sezonul 2013-2014 a câștigat 12 & Under LTA National Winter Tour Finals.

În 2014, a fost selectată de federație pentru a face parte din echipa Marii Britanii la Cupa Campionilor Europeni Under 12, alături de Lillian Mould și Indianna Spink.


Imagine



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4705 secunde