IMAGINEA ZILEI. Mitriță și-a tatuat pe ceafă sfatul lui Ilie Balaci: 'Distrează-te pe teren!'

1215
IMAGINEA ZILEI. Mitriță și-a tatuat pe ceafă sfatul lui Ilie Balaci: 'Distrează-te pe teren!' - balaci-1540369529.jpg

Articole recomandate

Ca un omagiu adus celui care a fost Ilie Balaci, căpitanul Universității Craiova, Alex Mitriță, și-a tatuat pe gât ultimul și cel mai prețios sfat primit de la Minunea Blondă. "Distrează-te pe teren!" scrie de astăzi pe gâtul "Piticului", alături de numele celui care l-a sfătuit, Ilie Balaci. 


"În urmă cu doar două zile am avut șansa de a sta de vorbă cu cel mai mare fotbalist al României, domnul Ilie Balaci, cel care mi-a transmis: 'Piticule, tu trebuie acum doar să înveți să te și distrezi pe teren'. Nea Ilie, voi înrăma aceste cuvinte și vă promit că așa voi face. Vă mulțumesc pentru tot, pentru toate sfaturile de-a lungul timpului. Nu vă vom uita niciodată!", a scris Mitriță pe o rețea de socializare și s-a ținut de cuvânt chiar în ziua în care Balaci a fost înmormântat. 


Mitriță are mai multe tatuaje pe corp, concurându-l la acest capitol pe bulgarul Valentin Iliev, unul dintre secunzii Universității.

Balaci a discutat cu Mitriță și i-a oferit mai multe sfaturi la o petrecere organizată de Universitatea într-un pub din Bănie, cu câteva zile înainte ca Minunea Blondă să treacă în neființă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3425 secunde