Ilie Năstase a fost condamnat definitiv la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare

224
Ilie Năstase a fost condamnat definitiv la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare - ilie-1562685284.jpg

Articole recomandate

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase a fost condamnat definitiv, marți, la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare, într-un dosar în care a fost judecat pentru că a refuzat recoltarea de probe biologice când a fost oprit pentru control de către polițiștii de la Brigada Rutieră.


Curtea de Apel București a respins apelurile formulate de Ilie Năstase și de procurori, instanța menținând decizia dată în luna februarie de către Judecătoria sectorului 1.


La instanța de fond, Năstase a primit 8 luni de închisoare cu suspendare pentru refuz de recoltare de probe și 4 luni de închisoare cu suspendare pentru conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat. Cele două pedepse au fost contopite și în final Năstase a primit 9 luni și 10 zile cu suspendare.


Judecătorii au dispus un termen de supraveghere de 2 ani, perioadă în care Ilie Năstase este obligat să respecte mai multe măsuri de supraveghere.


În plus, el nu mai are voie să conducă timp de doi ani niciun fel de vehicul pentru care se eliberează permis de conducere.


Pe 25 mai 2018, în jurul orei 4,45, pe Șoseaua Nordului, zona Ambasada Chinei, polițiștii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de Ilie Năstase.


Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, fostului tenisman i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care acesta a devenit recalcitrant, a adresat injurii polițiștilor, motiv pentru care a fost încătușat și condus la sediul INML pentru recoltare de probe biologice.


Ilie Năstase a refuzat să îi fie recoltate probe biologice și a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru refuz de recoltare de probe biologice.


În aceeași zi, la câteva ore distanță, Ilie Năstase a fost prins din nou de polițiști, de această dată în timp ce conducea fără permis un scuter.


Sursă: Agerpres




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8349 secunde