Ianis Hagi: "Tribunele ne-au împins spre victorie"

158
Ianis Hagi:

Articole recomandate

Internaționalul român Ianis Hagi, eroul meciului cu Sporting Braga din Europa League, a declarat că suporterii au împins echipa scoțiană de fotbal Glasgow Rangers la victorie (3-2), joi seara, pe Ibrox Park, relatează Agerpres. ''A fost extraordinar. Tribunele ne-au împins pentru fiecare gol - a fost senzațional. Nu mai avea ce pierde. Eram conduși cu 2-0 și trebuia să forțăm, să marcăm și să ne creăm goluri'', a declarat Hagi, care a marcat de două ori contra echipei portugheze.

''Sunt fazele eliminatorii și când se petrec astfel de momente, nu mai ai ce pierde, trebuie să ieși la atac. Primul meu gol a fost doar instinct, am intrat în centru și am tras la prima bară. Mă bucur că a intrat'', a mai spus mijlocașul ofensiv, citat de site-ul clubului scoțian.

Hagi jr a avut cuvinte de laudă pentru colegul său Joe Aribo, autorul golului egalării: ''Joe este un tip extraordinar. Să joci pe trei poziții în mai puțin de 45 de minute e nebunesc, dar a fost acolo și a dat o energie pozitivă de fiecare dată când a avut mingea. S-a sacrificat pentru echipă, deoarece a jucat ca fundaș stânga și cred că a fost pentru prima oară. A fost remarcabil, a marcat acel gol, e un tip special''.

Ianis Hagi a lăudat și atmosfera fierbinte de pe stadion: ''Ibrox e ceva diferit. Nu am mai simțit așa ceva până acum și sunt fericit că mă aflu aici''. ''A fost doar prima manșă și trebuie să jucăm manșa secundă la ei. Va fi un meci deschis, iar ei sunt o echipă puternică, o echipă bună, joacă foarte bine cu mingea. Noi trebuie să mergem acolo cu aceeași mentalitate și să luptăm timp de 90 de minute. Sper să ne calificăm'', a concluzionat Hagi, transferat de Rangers în această iarnă de la campioana Belgiei, Genk.

Ianis Hagi a marcat două goluri pentru Glasgow Rangers, care a învins-o pe Sporting Braga cu scorul de 3-2, joi seara, pe Ibrox Park, în prima manșă a șaisprezecimilor de finală ale Europa League la fotbal. Mijlocașul ofensiv a fost eroul echipei scoțiene, care a revenit după ce lusitanii au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Fransergio (11) și Abel Ruiz (59). Sub privirile tatălui său, Gheorghe Hagi, Ianis a redus din diferență în min. 62, cu un șut la colțul scurt din interiorul careului, Joe Aribo a restabilit egalitatea (75), iar Hagi jr a marcat golul victoriei (82), dintr-o lovitură liberă deviată de Palinha. Ianis Hagi a fost integralist la primul său meci european în tricoul lui Rangers.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Februarie 2020
Stire din Sport : Ianis Hagi a debutat la Glasgow Rangers!
Pagina a fost generata in 0.4136 secunde