Ianis Hagi, mesaj pentru cadrele medicale. "Vreau să vă mulțumesc!"

257
Ianis Hagi, mesaj pentru cadrele medicale.

Articole recomandate

Ianis Hagi se află la București, împreună cu familia sa, acolo unde se adăpostește de pandemia de coronavirus. Fotbalistul de la Glasgow Rangers a ținut să transmită un mesaj important pentru cadrele medicale care luptă împotriva acestui virus, dar și pentru întreaga populație a României.

"Salutare tuturor! Ianis Hagi aici. Din partea familiei Rangers, vreau să transmit dragoste și susținere tuturor, în special doctorilor, asistentelor, tuturor celor care au curajul de a lupta în fiecare zi și încearcă să salveze vieți. În același timp, abia aștept să revin la antrenamente, să îi văd pe băieți din nou și să mă antrenez cu ei zilnic.

Știm că suntem într-o situație dificilă acum. Trebuie să avem grijă de sănătatea noastră, să fim în siguranță, să stăm acasă, să respectăm regulile și totul va fi bine", a transmis Ianis Hagi.

La fel ca aproape toate întrecerile sportive din Europa, campionatul Scoției este suspendat. Ultimul meci al lui Rangers a avut loc pe 12 martie, în Europa League, contra lui Bayer Leverkusen, scor 1-3.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4483 secunde