Ianis Hagi, împrumutat de Genk la Glasgow Rangers

179
Ianis Hagi, împrumutat de Genk la Glasgow Rangers - fotbal-1580413404.jpg

Articole recomandate

Fotbalistul român Ianis Hagi, mijlocașul echipei belgiene Racing Genk, va fi împrumutat la formația scoțiană Glasgow Rangers, scrie site-ul walfoot.be, consultat de Agerpres. 


Ianis Hagi (21 de ani) s-a transferat în vară de la FC Viitorul la Genk, dar nu a reușit să se impună la campioana Belgiei. Fiul lui Gheorghe Hagi nu a mai fost folosit într-un joc oficial dinaintea pauzei de iarnă și nu a fost în lotul pentru ultimul meci de campionat (1-4 la Gent). 


Ianis Hagi are 14 apariții în campionat pentru Genk, doar șase dintre acestea ca titular, reușind trei goluri și patru pase decisive. 
Venirea unor jucători noi pare să-l fi convins pe antrenorul Hannes Wolf să nu mai conteze pe Hagi, cel puțin în acest sezon. Potrivit ziarului Het Laatste Nieuws, Genk și Glasgow Rangers au ajuns la un acord de principiu pentru împrumutul fotbalistului. Acesta ar putea încheia sezonul la vicecampioana Scoției, sub comanda fostului mare mijlocaș Steven Gerrard. Internaționalul român ar urma să efectueze vizita medicală. 


Hagi vrea să beneficieze de timp de joc pentru a evolua cu naționala României împotriva Islandei, în play-off-ul pentru calificarea la EURO 2020, dar și pentru a fi prezent la Jocurile Olimpice 2020.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4653 secunde