Turneul final al EURO 2019 la fotbal U21

Ianis Hagi, evoluție excelentă în victoria cu Croația

161
Ianis Hagi, evoluție excelentă în victoria cu Croația - fotbalianis-1560971586.jpg

Articole de la același autor

Debut excelent pentru naționala de fotbal-tineret a României la turneul final al Campionatului European U21. 
În San Marino, tricolorii mici au învins, cu scorul de 4-1 (2-1), naționala Croației, Ianis Hagi fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Căpitanul Viitorului a marcat golul de 2-0, în min. 14, pentru ca, în repriza secundă, să trimită balonul în bara transversală, din lovitură liberă. 


Tudor Băluță, care va juca din vară la Brighton, în Premier League, a reușit de asemenea un gol spectaculos, finalizând o acțiune personală. 


În echipa de start folosită de selecționerul Mirel Rădoi s-au mai aflat alți doi foști jucători crescuți la Academia Hagi: Alexandru Cicâldău și Cristian Manea, în timp ce Florinel Coman, alt produs al Academiei Hagi, a intrat pe teren în min. 73. 
Pe banca de rezerve s-au aflat alți cinci foști sau actuali jucători ai Viitorului: Radu Boboc, Virgil Ghiță, Andrei Ciobanu, Dragoș Nedelcu și Cătălin Căbuz. 


Pentru România, urmează alte două meciuri tari, în Grupa C a EURO 2019: pe 21 iunie, cu Anglia (Cesena, ora 19.30), și pe 24 iunie, cu Franța (Cesena, ora 22.00), ambele transmise în direct de Televiziunea Română. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6589 secunde