Ianis Hagi are nevoie de timp pentru a se adapta la Glasgow Rangers

194
Ianis Hagi are nevoie de timp pentru a se adapta la Glasgow Rangers - ddd-1581095258.jpg

Articole recomandate

Ianis Hagi are nevoie de timp pentru a se adapta la Glasgow Rangers, a declarat vineri, într-o conferință de presă, antrenorul echipei scoțiene, fostul mare fotbalist englez Steven Gerrard, citat de Agerpres. Gerrard a cerut publicului să aibă răbdare cu Ianis Hagi, care a venit de numai o săptămână la Rangers, de la clubul belgian Racing Genk, în ultima zi a perioadei de mercato. Mijlocașul român a fost împrumutat până la finalul sezonului, cu opțiunea unui transfer definitiv.

La fel ca joi, Gerrard a lăudat golul prin care Hagi a adus victoria în meciul de campionat cu Hibernian (2-1). "A fost o finalizare extraordinară. Uitându-ne la meci, s-a văzut cum s-a obișnuit cu jocul fizic de aici din Scoția și cu viteza și ritmul din prima repriză. A tot crescut pe parcursul meciului. Cel mai mult m-a impresionat că și atunci când eram conduși și la scorul de 1-1, când publicul devenise puțin nervos, a avut tăria și caracterul să primească mingea în orice situație. El este cel care a împins ca să facă diferența. La pauză am cerut asta de la el și de la alți câțiva și cu siguranță am primit răspunsul pe care-l așteptam,", a spus fosta vedetă a lui Liverpool.

"Sunt sigur că lumea va fi înfierbântată acum fiindcă a dat golul victoriei la primul meci ca titular, dar el tot va avea nevoie de timp ca să se adapteze la toate terenurile diferite și echipele pe care le întâlnim. Este cu siguranță un talent", a adăugat tehnicianul. El nu are nicio îndoială că Hagi se va adapta la fotbalul fizic din Scoția: "Va fi puțin diferit în Scoția față de campionatul în care a jucat. În Belgia, este ceva mai tehnic și mai puțin agresiv decât în Scoția. Asta e însă situația. Știa asta înainte să vină. De fapt e mai bine construit decât pare, e un băiat foarte puternic".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Februarie 2020
Stire din Sport : Ianis Hagi a debutat la Glasgow Rangers!
Pagina a fost generata in 0.2779 secunde