Horia Tecău va face pereche cu Marcelo Melo la primul turneu de Grand Slam al anului

249
Horia Tecău va face pereche cu Marcelo Melo la primul turneu de Grand Slam al anului - tecauaustralia-1611327336.jpg

Articole de la același autor

Jucătorul constănţean de tenis Horia Tecău nu mai face pereche în turnee cu olandezul Jean-Julien Rojer, alături de care a jucat şapte ani, cei doi cucerind împreună 20 de titluri la dublu masculin (dintre cele 37 aflate în palmaresul lui Horia).

„Un parteneriat de suflet, Jules pentru mine este familie, după șapte ani petrecuți împreună. Am ajuns într-un moment în care programul nostru este un pic diferit. Privim un pic diferit viitorul”, a spus campionul din Constanţa la „Aşii tenisului“, de la Digi Sport. În această situaţie, cel puţin pentru Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului (8-21 februarie), Horia îl va avea ca partener pe brazilianul Marcelo Melo. Cei doi se antrenează deja împreună pentru turneul de la Antipozi, iar Horia, care a împlinit recent 36 de ani, a postat pe Instagram o imagine cu ei doi.

Tecău are în palmares trei trofee de Grand Slam, în 2012 la Australian Open (la dublu mixt), în 2015 la Wimbledon şi în 2017 la US Open (ambele la dublu masculin, împreună cu Rojer). La Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016, a cucerit medalia de argint, alături de Florin Mergea. A ocupat locul întâi în clasamentul mondial ATP al jucătorilor de dublu. Tecău şi Rojer au triumfat în 2015 şi la Turneul Campionilor, iar în 2019, această pereche a fost recunoscută de către ATP drept a doua cea mai bună a ultimului deceniu (2010-2019). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5521 secunde