Horia Tecău s-a calificat în turul secund, la Roland Garros

169
Horia Tecău s-a calificat în turul secund, la Roland Garros - horia2-1622565670.jpg

Articole de la același autor

Perechea Horia Tecău (România) / Kevin Krawietz (Germania) s-a calificat în turul secund al probei masculine de dublu de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, după ce s-a impus, în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 7-6 (5), în faţa cuplului Ariel Behar (Uruguay) / Gonzalo Escobar (Ecuador).

Disputată marţi, 1 iunie, pe zgura pariziană, partida a durat o oră şi 55 de minute, iar graţie acestui succes, tenismenul constănţean şi partenerul său şi-au asigurat un cec de 17.250 euro şi 90 de puncte ATP la dublu.

Cotaţi cu a noua şansă la câştigarea trofeului, Tecău şi Krawietz îi vor înfrunta, în turul al doilea, pe câştigătorii din meciul John Millman (Australia) / Thiago Monteiro (Brazilia) - Yen-Hsun Lu (Taiwan) / Yoshihito Nishioka (Japonia).

Horia Tecău are mare nevoie de o calificare în fazele superioare la Roland Garros. În condiţiile în care organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo nu vor mai acorda wild-carduri, constănţeanul trebuie neapărat să urce în Top 10 la dublu după Internaţionalele Franţei, altfel va privi competiţia niponă de la televizor. Oricum, şansele de a face pereche la dublu mixt cu Simona Halep sunt aproape nule, în condiţiile în care campioana din Constanţa este în refacere după o accidentare, nu a participat la Roland Garros şi, cel mai probabil, se va menaja în perspectiva turneelor WTA din a doua jumătate a anului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2405 secunde