Horia Tecău, prezent la deschiderea Cupei Litoralului la tenis de câmp

Joi, 05 Septembrie 2019
166

Articole de la acelaşi autor

Moment aniversar la Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", unde, sâmbătă, 7 septembrie, la ora 9.30, debutează ediția cu numărul 50 a Cupei Litoralului la tenis de câmp. 


Evenimentul va avea loc în baza sportivă a unității de învățământ unde, cu fonduri de la Primăria Municipiului Constanța, au fost schimbate echipamentele și au fost amenajate două terenuri de tenis cu suprafață sintetică. 


La festivitatea de deschidere a celei de-a 50-a ediții a Cupei Litoralului la tenis de câmp va lua parte și marele tenisman Horia Tecău, fost elev al Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" și fost câștigător al acestei competiții. 


Cupa Litoralului la tenis de câmp este cea mai veche competiție de tenis de juniori din România. De-a lungul anilor, la vârsta de 8, 10 și 12 ani, și-au înscris numele pe lista învingătorilor nume cu rezonanță în sportul alb: Simona Halep - câștigătoare în anul 1998, Horia Tecău, câștigător în anul 1996, George Cosac, Andrei Pavel, Victor Hănescu, Ruxandra Dragomir, Vasile Antonescu și mulți alții care au desăvârșit astfel cariera unor antrenori precum Ioan Macoveiciuc, Nicușor Ene și  Radu Popescu. 


Ediția din acest an va reuni jucători la categoriile 10, 12, 14 și 16 ani, fete și băieți în probele de dublu, în întreceri programate în perioada 7-12 septembrie, în baza de tenis de câmp a Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" Constanța. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.365 secunde