Horia Tecău, pe lista capilor de serie în turneul de la Roland Garros

2171
Horia Tecău, pe lista capilor de serie în turneul de la Roland Garros - horia-1601389215.jpg

Articole de la același autor

Perechea Horia Tecău (România)/Jean-Julien Rojer (Olanda) va înfrunta cuplul Cristian Garin (Chile)/Pedro Martinez (Spania), în runda inaugurală a probei de dublu masculin din cadrul turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Horia Tecău intră pe zgura pariziană cu un moral foarte bun. După semifinala jucată, săptămâna trecută, în turneul de la Hamburg (Germania), Tecău a urcat o poziţie şi se află pe locul 20 în clasamentul ATP de dublu.

Sfert-finalişti anul trecut, tenismenul constănţean şi partenerul său sunt la această ediţie capi de serie nr. 12.

La feminin, nu mai puţin de opt românce - Raluca Olaru, Monica Niculescu, Irina Begu, Andreea Mitu, Irina Bara, Ana Bogdan, Patricia Ţig şi Sorana Cîrstea - vor evolua în proba de dublu la Internaţionalele Franţei.

Ana Bogdan, în turul 2

Românca Ana Bogdan s-a calificat în turul secund la Roland Garros, după ce a învins-o, în două seturi, scor 6-4, 6-2, ieri, pe Timea Babos (Ungaria).

În vârstă de 27 de ani, Ana Bogdan (93 WTA) a închis partida după o oră şi 26 de minute, egalându-şi cea mai bună performanţă a sa la Paris (2017). Graţie acestui succes, ea şi-a asigurat un cec de 84.000 de euro şi 70 de puncte WTA, iar următoarea sa adversară va fi învingătoarea din meciul Liudmila Samsonova (Rusia) - Sofia Kenin (SUA, cap de serie nr. 4).

Nu acelaşi succes l-a avut Monica Niculescu, învinsă, tot ieri, de americanca Danielle Collins, scor 6-2, 2-6, 1-6. În ciuda unui debut excelent de partidă, Monica Niculescu (32 ani, 141 WTA), venită din calificări, a trebuit să-şi recunoască înfrângerea după o oră şi 47 de minute de joc.

Niculescu rămâne cu premiul de consolare, în valoare de 60.000 de euro, şi cele 50 de puncte WTA oferite de organizatori jucătoarelor prezente pe tabloul principal, urmând să continue la dublu, unde face pereche cu japoneza Misaki Doi. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4036 secunde